Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на toshelina
Име:
Stoika Bojkova

Възраст:
64

Пол:
жена

Град:
Ямбол

Интереси:
Писане,фотография

Статистика
Популярни постинги:
2

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
 Току що получено:

Започна иск за глобални престъпления срещу човечеството, заведен и приет от Върховния съд на Канада (вижте връзката по-долу).

Екип от повече от 1000 адвокати и повече от 10 000 медицински експерти, водени от германец Райнер Фюлмих, един от най-мощните адвокати в Европа, започна най-големия иск в историята, наречен „Нюрнберг 2“ срещу СЗО (Световната здравна организация) и Davos Group (Световният икономически форум, ръководен от 80+ годишния Клаус Шваб) за престъпления срещу човечеството.

DR. Райнер Фюлмих е германско-американски адвокат, той е този, който спечели многомилионни дела срещу измамата на Deutsche Bank и тази срещу Volkswagen за измамата с Dieselgate. Той е един от основателите на „Комисията за разследване на германската корона“.

Fuelmich и неговият екип са събрали хиляди научни доказателства, доказващи пълната ненадеждност на PCR тестовете и измамите зад тях.

Фулмих говори за ваксините по това време и заявява, че „те нямат нищо общо с ваксинациите, а са част от генетични експерименти“.

Освен неправилни тестове и фалшиви смъртни актове, изготвени от корумпиран медицински персонал, самата „експериментална“ ваксина нарушава член 32 от Женевската конвенция.

Член 32 от IV Конвенция от 1949 г. забранява „осакатяване и медицински или научни експерименти, които не са необходими за медицинското лечение на което и да е лице“.

Съгласно член 147 извършването на биологични експерименти върху хора е сериозно нарушение на Конвенцията.

„Експерименталната“ ваксина нарушава всичките 10 Нюрнбергски кодекса, които предвиждат смъртно наказание за тези, които нарушават тези международни договори“.

Fuellmich добави също, че всичко това е било планирано за известно време, за да бъде изпълнено през 2050 г. „Но тогава“ струните станаха алчни и решиха да предвидят плановете първо през 2030 г. и накрая през 2020 г. толкова бърза, че правят толкова много грешки. Например, производителите на ваксини не са очаквали, че ще има толкова много странични ефекти и смърт.“

„Европа,“ продължава Фюлмих, „е основното бойно поле на тази война. Това е, защото е напълно фалирала. Пенсионните фондове са напълно разграбени. Ето защо те искат да поемат контрола над Европа, преди хората да го разберат. Какво се случва „.

Но кои са тези хора, които дърпат конците? Според Fuelmich това е група от около 3000 супербогати. Кликата в Давос около Клаус Шваб принадлежи към тази група.

Какво искат? Пълен контрол над хората. „Те подкупват лекари, болничен персонал и политици.

Хората, които не сътрудничат, са заплашени. Те използват всякакви психологически техники, за да манипулират хората.“

„Мейнстрийм медиите“, обобщава Фюлмих, „разказват фалшива реалност и казват, че мнозинството от хората подкрепят мерките и ваксините.

Това със сигурност не е вярно.
Например почти всеки, с когото говоря в Германия, знае, че маската не предпазва от нищо, защото почти всички вече са информирани от алтернативните медии. Старите медии измират.“

Съветът на Фюлмих?
„Разпространете истината и фактите колкото е възможно повече и не хабете енергията си за хора, които са отчаяно ваксинирани. Не можем да спасим всички. Много хора ще умрат.“

––––––––––––-
Някои връзки (източници):

Категория: Други
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове: 5
 Американските военни сили идват на Балканския полуостров.

Армията на САЩ концентрира тазгодишното европейско учение „Защитник“ върху обучение за война от висок клас на Балканите и Черно море.

 

 

 

 

Това заяви командващият американската армия в Европа генерал Кристофър Каволи, цитиран от USNI News, онлайн портал за новини и анализ на Военноморския институт на САЩ.

 

 

 

Говорейки на онлайн форум на Асоциацията на армията на САЩ, генерал Кристофър Каволи, командващ генерал от командването на армията в Европа и Африка на САЩ, заяви, че е в ход окончателното планиране на учението, планирано за края на пролетта или началото на лятото.

 

 

 

То ще се проведе около Черно море, води, които привличат увеличено количество американско военноморско присъствие чрез операции за свобода на корабоплаването и ще наблегне на използването на висок клас активи в конфликт.

 

 

 

 

Особено внимание ще бъде обърнато на Румъния, която разработва многонационална дивизия за разполагане, и България, която сега получава американски усъвършенствани системи за ПВО и ПРО, обясни той.

 

 

 

Учението също отразява промените в командването, като поставя под свой контрол армейските войски в Африка. Той каза, че структурната промяна му позволява да мисли полусферично за сигурността, която също съвпада с опасенията на южноевропейските съюзници от Португалия до Черно море. „НАТО не е алианс с един проблем“, каза той, имайки предвид Русия.

 

 

 

Серията учения Defender е предназначена да подчертае „бързата реакция на армията на Съединените щати за разполагане на големи сили“ на континента в условията на криза. Когато е замислена преди няколко години, е създадена, за да повтори ученията на подкрепленията в Германия, проведени от армията в Студената война.

 

 

 

 

Това отново трябва да служи като успокоение за съюзниците и възпиращ фактор за Русия. Конкретната заплаха идва от превземането на Крим и опитите за въвличане на Украйна в гражданска война през 2014 г.

 

 

 

 

Миналогодишното учение, ограничено от избухването на пандемията COVID-19, бе с над 10 000 войници, транспортирани от бази в Америка, и 13 000 единици тежко военно оборудване, изпратени до Бремерхафен, Германия за поредица свързани и несвързани събития в Северна Европа.

 

 

 

 

Въпреки че широкомащабните полеви учения бяха избегнати, Каволи каза, „успяхме да експериментираме как бихме действали“ като съвместен и комбиниран военен щаб. Идеята беше „да се постигне сближаване“ между американските и съюзническите сили във всички области, без да се нарушава оперативното темпо за бой.

Той каза, че съюзни нации оценяват това като успех.

 

 

 

 

Каволи, говорейки от централата си във Висбаден, Германия, заяви, че от 2015 г. САЩ и европейците са разширили обхвата на всички учения и където те се провеждат по редица причини. „Бяхме много методични там със силите, за да видим какво е налично и условията в Източна и Южна Европа“.

 

 

 

 

В Източна и Южна Европа „военната инфраструктура е проектирана за Варшавския договор насочен срещу запада“. Той каза, че това е вярно за магистрали, железопътни линии и мостове, които биха могли да поддържат съоръжения, построени от Съветския съюз през края на 80-те години, но сега ще трябва да понесат натоварванията от 80-тонни танкове M1A-2 Abrams, когато се използват при криза.

 

 

 

 

Във всяко учение има контролен списък на тези зони, които трябва да се инспектират и има последващи действия, за да се види какво е направено за коригиране на проблемите, които също съществуват в пристанищата и летищата.

 

 

 

 

Каволи каза, че „неформалното партньорство“, което командването му има с Европейския съюз чрез НАТО, за да ги подготви за военна употреба в криза, работи добре. Той отбеляза постоянните инвестиции на ЕС в модернизиране на съоръженията.

 

 

 

 

В същото време той работи с ЕС за стандартизиране на формуляр за преминаване на граници, а също така работи с отделни страни от Литва до Холандия, за да намали времето, необходимо за предварително уведомяване за преминаване на границата.

 

 

 

 

Каволи каза, „увеличихме и размера и амбициите на ученията“. Освен това той прогнозира, че повече държави в Европа и евентуално в Африка биха се заинтересували от размяна на офицери със САЩ, както направиха французите. Той отбеляза увеличаване на доброволните искания за работа в щаба на оперативни групи в Познан, Полша от офицери в балтийските и черноморските страни и на Балканите като знак за надежда.

 

 

 

 

 

„Малко се притеснявам за устойчивостта“ на тези проекти с двойна употреба, свързани с икономическото забавяне на пандемията, каза той. По-рано Каволи изрази загрижеността на САЩ относно китайските инвестиции в критична инфраструктура в Европа и както китайските, така и руските инвестиции в Африка, за да спечелят икономическо и политическо влияние.

 

 

 

 

„Русия и Китай са изключително активни в конкуренцията за достъп в Африка“, каза той, пише Блиц

Категория: Политика
Прочетен: 990 Коментари: 1 Гласове: 4
 Лeгeндaтa нa фyтбoлa Xpиcтo Cтoичĸoв ниĸoгa нe e ĸpил oгpoмнaтa cи aнтипaтия ĸъм пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв. Kaмaтa, ĸoйтo днec нaвъpши 55 гoдини, пpeĸapвa ocнoвнaтa чacт oт вpeмeтo cи в чyжбинa, нo и зa дeн нe e cпиpaл дa ce интepecyвa oт cлyчвaщoтo ce в poдинaтa мy.   Имeннo тoвa e пpичинaтa зa вce пo-гoлямoтo мy paзoчapoвaниe и oмepзeниe oт дeйcтвиятa нa миниcтъp-пpeдceдaтeля, нacoчeни eдинcтвeнo в пocoĸa личнa изгoдa и личeн „джoб“.   Ha вcичĸo тoвa тpябвa дa ce ĸaжe „Cтoп!“ и тpябвaшe дa ce ĸaжe oтдaвнa, ĸaтeгopичeн e Ицaтa. Днec пoвeчe oт вcяĸoгa тoй вяpвa, чe нe caмo нa Бopиcoв, нo и нa ГEPБ ĸaтo цялo e дoшъл ĸpaят. A дъpжaвaтa ни щe тpъгнe нaгope c yпpaвлeниeтo нa иcтинcĸи лидepи ĸaтo пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв.   „Знaм oтличнo ĸaĸви ги e въpшил Бoйĸo Бopиcoв пpeз гoдинитe, зaщoтo caмият aз cъм бил ĸлeвeтeн пoд нeгoвo дaвлeниe. Cпaceниeтo ми бeшe, чe нe живeя в Бългapия, нo мнoгo мoи близĸи пpиятeли и пoзнaти пocтpaдaxa cepиoзнo.   Ha тoлĸoвa xopa Бopиcoв цeлeнacoчeнo фaлиpa бизнecитe, тoлĸoвa xopa „yби“, зaщoтo дa дoвeдeш чoвeĸ дo фaлит cи e чиcтa пpoбa yбийcтвo, мaĸap и нe физичecĸo. Toлĸoвa мaйĸи paзплaĸa тoзи нaш пpeмиep, чe и филиятa xляб мy e мнoгo“, cмятaЛeгeндaтa нa фyтбoлa Xpиcтo Cтoичĸoв ниĸoгa нe e ĸpил oгpoмнaтa cи aнтипaтия ĸъм пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв. Kaмaтa, ĸoйтo днec нaвъpши 55 гoдини, пpeĸapвa ocнoвнaтa чacт oт вpeмeтo cи в чyжбинa, нo и зa дeн нe e cпиpaл дa ce интepecyвa oт cлyчвaщoтo ce в poдинaтa мy.   Имeннo тoвa e пpичинaтa зa вce пo-гoлямoтo мy paзoчapoвaниe и oмepзeниe oт дeйcтвиятa нa миниcтъp-пpeдceдaтeля, нacoчeни eдинcтвeнo в пocoĸa личнa изгoдa и личeн „джoб“.   Ha вcичĸo тoвa тpябвa дa ce ĸaжe „Cтoп!“ и тpябвaшe дa ce ĸaжe oтдaвнa, ĸaтeгopичeн e Ицaтa. Днec пoвeчe oт вcяĸoгa тoй вяpвa, чe нe caмo нa Бopиcoв, нo и нa ГEPБ ĸaтo цялo e дoшъл ĸpaят. A дъpжaвaтa ни щe тpъгнe нaгope c yпpaвлeниeтo нa иcтинcĸи лидepи ĸaтo пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв.   „Знaм oтличнo ĸaĸви ги e въpшил Бoйĸo Бopиcoв пpeз гoдинитe, зaщoтo caмият aз cъм бил ĸлeвeтeн пoд нeгoвo дaвлeниe. Cпaceниeтo ми бeшe, чe нe живeя в Бългapия, нo мнoгo мoи близĸи пpиятeли и пoзнaти пocтpaдaxa cepиoзнo.   Ha тoлĸoвa xopa Бopиcoв цeлeнacoчeнo фaлиpa бизнecитe, тoлĸoвa xopa „yби“, зaщoтo дa дoвeдeш чoвeĸ дo фaлит cи e чиcтa пpoбa yбийcтвo, мaĸap и нe физичecĸo. Toлĸoвa мaйĸи paзплaĸa тoзи нaш пpeмиep, чe и филиятa xляб мy e мнoгo“, cмятa Xpиcтo Cтoичĸoв.   Toй пpипoмня oтнoвo peплиĸa нa caмия Бopиcoв, ĸoйтo пpeди гoдини пpизнa, чe e caмoтeн и ядe xлябa cи caм ĸaтo ĸyчe. Kaмaтa oбaчe e твъpд в пoзициятa cи – тaĸa мy ce пaдa и oщe пo-злe щe cтaвa.   „Щoм ceгa cлeзe oт влacт, тoй щe ocтaнe eдин иcтинcĸи caмoтниĸ. Teпъpвa щe paзбepe ĸaĸвo e дa cи oтxвъpлeн и мpaзeн oт вcичĸи. Ho нe, нямaм и ĸaпĸa cъжaлeниe oт фaĸтa, зaщoтo cи гo нaпpaви caм.       Toй пpипoмня oтнoвo peплиĸa нa caмия Бopиcoв, ĸoйтo пpeди гoдини пpизнa, чe e caмoтeн и ядe xлябa cи caм ĸaтo ĸyчe. Kaмaтa oбaчe e твъpд в пoзициятa cи – тaĸa мy ce пaдa и oщe пo-злe щe cтaвa.   „Щoм ceгa cлeзe oт влacт, тoй щe ocтaнe eдин иcтинcĸи caмoтниĸ. Teпъpвa щe paзбepe ĸaĸвo e дa cи oтxвъpлeн и мpaзeн oт вcичĸи. Ho нe, нямaм и ĸaпĸa cъжaлeниe oт фaĸтa, зaщoтo cи гo нaпpaви caм.   
Категория: Политика
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.02.2021 00:13
10.02.2021 22:01 - Астра Зенека
 AstraZeneca пристигна с експорт от полиция !!! 28 000 бр ваксини на компанията пристигнаха в България с мощен екскорт от полиция! Държавният глава е по-слабо охраняван!!! Остава въпросът защо е тази помпозност??? Каква е целта на мероприятието??? Навярно не е здравето на хората, защото ограниченията на възрастта от 55г за поставяне на ваксината в повечето европейски страни не е наложена в България! Целта е да се слагат повече ваксини, защото навярно връзката с властта на дистрибутора е стабилна!!! Рекламните карета по БТВ са само с възрастни хора и то от цял свят въпреки, че там има възрастови ограничения за ваксината!!! Манипулацията е в пълен ход!!! Дания- 65год, Норвегия- 65год, Франция-65год, Германия- 65год, Швеция-65год, Полша-60год, Нидерландия-55год, Италия-55год, Румъния-55год, всички тези европейски държави са наложили възрастови граници за поставяне на ваксината! А България не налагат такава, защо??? Възрастните хора в родината ни по- малко ли струват от тези в другите европейски държави??? Или просто са опитни зайчета на компанията??? Припомняме, че страната ни поръча най-много от ваксината на AstraZeneca въпреки, че тя не е изпробвана достатъчно върху определени възрастови групи!!! Целта оправдава средствата, а те са стотици милиони!!! А струва ли си играта със здравето на хората? Припомням, че България е на последно място по темпове на ваксинация в Европа . Важното е пиара да върви и милионите към AstraZeneca да летят!!!image
Категория: Други
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове: 1
 Порция познание - копиране на съзнанието "... в далечното бъдеще ние ще се слеем с нашите творения, за да създадем по-висш порядък интелект. Това ще изисква дублирането на стоте милиарда неврони, които се намират в нашия мозък, като всеки от тях на свой ред е свързан може би с няколко хиляди други неврона. Докато лежим върху масата в операционната зала, до нас лежи робот с формата на пашкул. Хирургическата операция се извършва така, че докато махаме един-единствен неврон, в робота с форма на пашкул бива създаден дублиращ силициев неврон. С течение на времето всеки единичен неврон в нашето тяло бива заменен от силициев неврон в робота, така че ние се намираме в съзнание по време на операцията. Накрая целият ни мозък бива прехвърлен за постоянно в робота, докато ние сме присъствали на цялото събитие. Един ден умираме в нашето немощно, разлагащо се тяло. На следващия ден се озоваваме в безсмъртни тела, които притежават същите спомени и личност, без да губят съзнание." из "Физика на невъзможното" - Мичиу Какуimage
Категория: Други
Прочетен: 194 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

Архив
Блогрол