Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2021 21:25 - Още малко за Бил Гейтс
Автор: toshelina Категория: Други   
Прочетен: 241 Коментари: 2 Гласове:
1



  Блокиране на слънцето, постоянно наблюдение на хората, медицинските досиета и сертификати ще се инжектират заедно с ваксината, генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапвания

31.12.2020, Бедна е фантазията ни!, Milkova Galina

image

Ще отнеме часове, за да се изброят всички съмнителни инициативи, в които участва Бил Гейтс. Ето няколко акцента:

Гейтс е един от ключовите донори в експеримента за контролирано стратосферно разстройство, предназначен да блокира слънцето в опит да контролира глобалното затопляне, чрез освобождаване на огромни количества калциев карбонат и други материали в горните слоеве на атмосферата. Критици, включително учени по околната среда, нарекоха проекта глобален експеримент за геноцид.

 

 

Можете да гледате горния клип на битчют

Гейтс е инвестирал над 1 милиард долара в проекта за глобално наблюдение на EarthNow (ЗемятаСега). Проектът ще изстреля стотици сателити в космоса, което ще позволи денонощно наблюдение на всички хора навсякъде.

В партньорство с MIT Бил Гейтс разработи нова технология, която позволява да се инжектират ваксини под кожата ви заедно с вашите медицински досиета. Татуировката Quantum Dot ще имплантира невидим сертификат, който може да бъде сканиран от властите с помощта на приложение за мобилен телефон и инфрачервена светлина.

Гейтс: В крайна сметка това, което ще трябва да се случи, са удостоверения кой е възстановеното лице, кой е ваксинирано лице. Така че в крайна сметка ще има това цифрово доказателство и доказателство за единството.

EPA наскоро одобри разрешително за експериментално използване на биотехнологичната компания Oxitec, финансирана от Фондация Бил и Мелинда Гейтс. В опит да се бори с маларията, Oxitec скоро ще пусне милиони генетично модифицирани комари в различни щати на САЩ. Според уебсайта на NIH се разработват програми, позволяващи имунизация на хора чрез ухапване от комари. Именно списанието Science измисли фразата „летящи спринцовки“.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Комарите не хапят приемащи вирамин Д,
11.02.2021 11:00
или похапнали добре чесън.
цитирай
2. morskipesni - Корекция/ Витамин Б, а не Д!
11.02.2021 11:01
..
цитирай
Търсене

Архив
Блогрол