Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2021 21:37 - Джейкъб Ротшилд обясни как и защо
Автор: toshelina Категория: Други   
Прочетен: 169 Коментари: 0 Гласове:
2



 Джейкъб Ротшилд (извадка):

„Именно икономическата независимост на повечето обикновени хора ги прави толкова непокорни в тези нации и вероятно са склонни да подкрепят суверенитета на собствените си нации и местния контрол, което е основната пречка пред нашите планове и точно защо са необходими сериозни икономически ограничения под прикритието на пандемията. Ако хората не се съобразят, несъмнено ще дойде втората вълна, и с този недостиг на храна, и пълното господство на правителството, за да въведе всички наши предложени промени.“

Долното писмо от „Jacob R“ се появи в The Truthseeker.co.uk на Риксън Стюарт на 1 септември 2020 г. в отговор на моята статия „Има ли някакъв лимит за американския дълг?„

Долният имейл е изпратен от IP-адрес в Surrey B.C. Въпреки това, мисля, че той е пренасочен. Това е истинският Джейкъб Ротшилд и това трябва да се чете отново и отново. По същество те изграждат икономически колапс, който ще използват, за да оправдаят една световна валута и световно правителство, китайски стил. САЩ имаха несправедливо предимство, като имаха резервна валута. Сега трябва да има цифрова световна валута и световно правителство, което да я администрира.

(от 2 септември 2020 г.)
от Джейкъб Ротшилд
(henrymakow.com)

Драги Хенри, наистина прекаляваш, когато казваш неща като: „Отговорната престъпна кабала произвежда тези ‘пари’ и пълни джобовете си и тези на своите приятели. Има ли някакво ограничение за сумата, която ще покажат? Ако ‘дългът’ се е удвоил до 70 трилиона долара, ще има ли някаква разлика?“

Не можеш да кажеш, че нашият картел или кабал е „престъпен“. Не виждаш ли, че всъщност притежаваме всички законодатели и освен това, което правим, е доста над който и да е от законите, приложими за обикновените хора?

Що се отнася до пълненето на джобовете ни, семействата, които съставляват нашата мрежа от централни банки по целия свят, всъщност са основните властни посредници в света. Това е наше право. Вашите правителства изискват всяка година повече, отколкото могат да си позволят с един дефицитен бюджет след друг, като винаги казват, че това или онова е необходимо. Като ги задоволим, ние просто придобиваме повече сила и контрол. Нарича се „собственост“.

Какво трябва да направим, да им дадем собствено злато или активи в процеса на заемане и никога повече да не го видим?

Това е една от причините да имаме фиатни пари. Те могат да бъдат направени от нищо и ние можем да направим толкова, колкото искат вашите правителства, стига те да не ги харчат за неща, противоречащи на нашите интереси или начинания, които са доста далеч от нашия контрол.

Също така, ние не просто ги „даваме“ на тях защото ще има хиперинфлация през цялото време и липса на доверие във всяка фиатна валута. По-скоро им ги „отпускаме“ по такъв начин, че ако някога изискаме всички заеми, това ще фалира всяко правителство, което от години взема заеми от нашите банки.

Освен това ние сме в състояние да начисляваме лихва върху това, което отпускаме, което обикновено поддържа стойността на собствените ни притежания като компенсация за масите, които получават всичките си безплатни неща, за толкова много поколения и не ни плащат обратно, за прояването на нашите богоподобни сили в това да можеш да създадеш нещо от нищо.

ПРЕУСТАНОВЯВАНЕ НА ЩАТСКИЯ ДОЛАР

Трябва да осъзнаете, че с развитието на нашите централни банкови системи по целия свят, и по-специално чрез глобалното кредитиране на развитието и нашите инвестиции в места като Китай, световната икономика нарасна експоненциално през последните 100 години. В момента американският долар не може да обслужва глобалните нужди и се премахва не с хленчене, а с гърмежа и трясъка на гъбен облак при създаването на неограничени трилиони.

В продължение на десетилетия се опитвахме да скрием това, което сега се нарича „сенчеста икономика“, където работехме с американския Фед, за да създадем огромни суми пари от нищото, за да улесним както бизнеса, така и политическите интереси, особено в развиващите се и други раздразнителни държави по света. Това нямаше голямо значение за инфлацията, тъй като парите рядко се връщаха в САЩ или в Европа и обикновено така или иначе се връщаха в нашите банки.

От 11 септември, когато се разследва загубата на някои от тези трилиони, ние сме по-отворени по отношение на важността да имаме винаги достатъчно пари на ръка, за да правим каквото си поискаме и, честно казано, дори ако щяхме да направим щатския доларов дълг към нас от 70 трилиона долара, както казвате, установихме, че хората по света, въпреки че се оплакват от предполагаемите ни злоупотреби с власт, продължават да изискват нещата.

Това е много подобно на хероиновата индустрия, която израсна от нашето начинание в Китай през 19 век по време на търговията с опиума, колкото повече произвеждате, толкова повече хора се пристрастяват към тези неща. С нашата последна партида от 6 трилиона, всеки притежаващ долари, иска стойността им да бъде запазена, но на места като Китай, Индия и Русия това, от което се оплакват, е несправедливата сила, която САЩ могат да притежават по целия свят, като могат да теглят толкова много пари от нашите банки и ги харчат по начина, по който го правят, особено за своите военни и като политическо оръжие, което да служи на техните интереси и на интересите на нашите семейства.

В това отношение тези държави, за щастие, не се оплакват прекомерно срещу нашите семейства, контролиращи паричното предлагане, а по-скоро са склонни да се фокусират върху различните облагодетелствани правителства, които управляват държавните разходи и разпределения.

Те се оплакват предимно от САЩ и в по-голямата си част почти всяка друга държава в света се е съгласила да вземе тази сила от САЩ и да позволи на нашите централни банки да създадат нова световна валута и да бъдем техния банкер.

Ще се наложи обаче централно правителство да разпределя разходите, когато ще бъде необходимо заемането от нас, и разбира се, за да наложи търговия с тази валута в глобален мащаб, така че централното правителство ще се нуждае от независима военна подкрепа.

Вече доста десетилетия правителствата на над 190 държави се съгласяват с това направление и необходимостта да има едно световно правителство, което да осигури необходимата финансова стабилност. Всички те са част от нашата мрежа, която или има твърдо установена централна банка под наш контрол, или са ни напълно длъжни за всички наши заеми от институции като МВФ и Световната банка.

Конструирането на тези нови договорености, които някои наричат ​​Нов световен ред, обаче не може да бъде постигнато чрез създаваните от нас фиатни пари. Различните държави, които се конкурират помежду си за ресурси или територии, няма да се съгласят само с глобална валута или глобална банкова система, подобна на американския Фед, без централно глобално правителство за финансово налагане на търговията и регулирането, и дори ако не се съгласят със световното правителство, честно казано места като Китай и Русия ще продължат да изпитват само злоупотребата с нашите правомощия, упражнявана чрез облагодетелстваните държави като САЩ, Великобритания и Израел.

Тогава освен различията между различните правителства, които са под нашия пряк или косвен контрол, има маси от обикновени хора по света, които все още вярват, че имат думата в подобни дела, които всъщност са отстранени от тях посредством много стъпки.

Такова световно правителство, което нашите семейства са си представяли, ще трябва да им даде нещо в замяна на отказа от местния и национален контрол върху търговията и сделките. В това отношение ние упражнихме правомощията си да създадем стотици милиарди главно от създадените фиатни долари и „заеми“ за финансиране не само на ООН, но и на всички нейни Агенди (Задължителни Програми), за да предоставим надеждни, спешни и съществуващи обосновки за необходимостта от Едно Световно Правителство.

За да изместим много от предполагаемите „суверенни“ нации, особено на Запад, е необходимо да бъдем много щедри, като позволим на заемите и задлъжнялостта към нас да станат на практика астрономически.

Тъй като правителствата на нациите са станали подчинени на нас, така са и хората на тези нации. Независимо дали нашите мерки за устойчивост са действително необходими или не, за да се излекуват проблемите, като глобалното затопляне или неравенството, които проблеми нашите неправителствени организации, правителствените агенции, медиите и корпоративните миньони, са разработили и представили в техните различни кампании, това, което наистина има най-голямо значение за нас е, че има някаква истинска същност в съществуването на Едно Световно Правителство. Нуждаем се от цялата подкрепа, която можем да получим чрез усилията си да убедим хората навсякъде в „необходимостта“ от Едно Световното Правителство.

Като алтернатива, ако хората отхвърлят нашето предложение, повечето от правителствата на Запад са на милостта на това, че ние можем да призовем нашите заеми и да ги фалираме принудително, докато другите държави, в които имаме по-малък контрол, са на наша милост и преценка да продължим с настоящата система с господството на САЩ и много несигурния щатски долар, който във всеки случай, според нас, сега е минало величие.

ПЛАН-ДЕМИЯТА

Разбира се, ковидната пандемия е план-демия и ние чрез нашите различни мозъчни тръстове и мрежи я планирахме щателно в продължение на десетилетия. С цел всички планирани от нас основни промени, включително голямата наша глобална банка и световната валута, хората трябва да ни станат напълно подвластни.

Това е много по-трудно да се постигне в нации, където хората мислят, че имат подобие на свобода, и затова правителствата в тези нации са толкова крайни с тактиката на страх и контрол, която ние наредихме.

Именно икономическата независимост на повечето обикновени хора ги прави толкова непокорни в тези нации и вероятно са склонни да подкрепят суверенитета на собствените си нации и местния контрол, което е основната пречка пред нашите планове и точно защо са необходими сериозни икономически ограничения под прикритието на пандемията. Ако хората не се съобразят, несъмнено ще дойде втората вълна, и с този недостиг на храна, и пълното господство на правителството, за да въведе всички наши предложени промени.

Един от най-доверените ни агенти, който може да види светлината за много по-светло бъдеще, Карл Шваб (*) от Световния икономически форум, покани повече хора, събуждащи се от фактите за нашия практически пълен паричен контрол, да се присъединят към Великото Рестартиране (Презареждане) и да приветстваме нашия Нов Световен Ред и нашето продължаващо управление на света, но в много по-широк, по-зелен, по-умен, по-равнопоставен и по-централно контролиран мащаб, главно от нашите семейства, които Ви служиха толкова добре през целия 20-ти век досега.

Под линия: (*) – В действителност, Клаус Шваб.

По стила и начина на изразяване виждаме че това е написано от някой „Титан на Мисълта“, а не от обидения, от СМИ-тата, или от алтернативната медия! Този човек честно ни казва в лицето какво мисли, докъде са стигнали нещата с Новия Световен Ред! Четете това от време на време и го разпространявайте до свои приятели и познати!

Новият Световен Ред вече не е конспиративна теория! Къде са сега СМИ-тата да коментират, които крешяха и плюеха!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

Архив
Блогрол